Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 8 100 gr Parmezaanse kaas 50 gr boter, op kamertemperatuur 3 eetlepels mayonaise 2 eetlepels vers citroensap 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr verse kabeljauwfilet of moten 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas ½ t zeezout 1 t tijm 1 t paprikapoeder mild Zwarte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels gekruide paneermeel/broodkruim 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 2 eetlepels geraspte Pecorino Romano kaas 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr verse kabeljauwfilet of moten 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas ½ t zeezout 1 t tijm 1 t paprikapoeder mild Zwarte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gefileerde heilbot (of kabeljauw). zout. 1 dl witte wijn. 1/2 dl water. 2 dl slagroom. 1 courgette. 75 gram verse geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kabeljauw met korst: 2 sneetjes brood zonder korst, 1 bosje peterselie, 55 gram geraspte parmezaanse kaas, 15 gram gesmolten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 200 ml witte wijn 750 gr kabeljauw 750 gr verse spinazie 35 gr boter 1 eetlepel bloem 300 ml melk 100 ml koffieroom 150-200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauw (of bv tilapia, koolvis of andere stevige witvis), ontdooid of vers, 1 rode ui, teentje knoflook, ca. 3 el olijfolie, glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauw (of bv tilapia, koolvis of andere stevige witvis), ontdooid of vers, 1 rode ui, teentje knoflook, ca. 3 el olijfolie, glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gefileerde heilbot (of kabeljauw). zout. 1 dl witte wijn. 1/2 dl water. 2 dl slagroom. 1 courgette. 75 gram verse geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kabeljauw met korst: 2 sneetjes brood zonder korst, 1 bosje peterselie, 55 gram geraspte parmezaanse kaas, 15 gram gesmolten[...]
Bron: smulweb.nl