Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 middelgrote aardappelen, circa 600 g in totaal 3 middelgrote bataten (zoete aardappelen), circa 600 g in totaal peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlHet nieuwe jaar is vandaag 22 dagen oud. Al die tijd heb ik nog geen stukje vlees gegeten, in ieder geval niet bij de warme maaltijd. Er was wat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 g krielaardappeltjes in de schil, gehalveerd 1 citroen 1 gestoomde makreel + 4 trostomaten, in plakken 2 theelepels Provençaalse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g krielaardappeltjes in de schil (gehalveerd) 1 citroen 1 gestoomde makreel 4 trostomaten (in plakken) 2 theelepels Provençaalse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el mayonaise 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje verse dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 tl grof zeezout 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g broccoli 250 g witte rijst (zak a 1 kg) 2 uien 250 g cherrytomaatjes 1 pakje gestoomde makreel (ca. 350 g) 3 eetlepels zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlMmmm zalm.. Vergeten jullie niet minimaal 1 keer in de week vette vis te eten? Zoals bijvoorbeeld zalm en makreel. Zitten namelijk hele gezonde (omega 3)[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlIk had zin in een tajine gerecht, tenminste in de ochtend had ik er zin in. Nadat ik op de markt was geweest en met makreel thuis kwam, bleef ik zin hebben in[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk eet te weinig vis. Af en toe maak ik wel tonijnsalade (daar ben ik gek op) maar verder moet ik eerlijk bekennen dat ik vrijwel geen vis eet... Tijd dus om[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet nieuwe jaar is vandaag 22 dagen oud. Al die tijd heb ik nog geen stukje vlees gegeten, in ieder geval niet bij de warme maaltijd. Er was wat kippenbouillon[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn 2012 is een soortgelijk recept van de Spaanse kok Martin Berasategui, kok met de meeste Michelin sterren van Spanje, op dit blog verschenen. Omdat het zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl