Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
Ingrediënten 200 g gerookte makreelfilet 20 sneetjes witbrood 1 komkommer 5 sushi norivellen (zeewier) (zakje) 200 g gerookte zalm 20 g biologische[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 middelgrote aardappelen, circa 600 g in totaal 3 middelgrote bataten (zoete aardappelen), circa 600 g in totaal peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (van 85 gram) makreelfilets 60 ml olijfolie snufje paprikapoeder snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 12 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo makreel * olie * 4 eetlepels azijn * 3 eetlepels gesnipperde uien * 2 gesnipperde teentjes knoflook * 2 theelepels sambal oelek * 4[...]
Bron: smulweb.nlHet nieuwe jaar is vandaag 22 dagen oud. Al die tijd heb ik nog geen stukje vlees gegeten, in ieder geval niet bij de warme maaltijd. Er was wat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com200 ml kippenbouillon, 1 el hoisinsaus, 2 el ketjap manis, 1 dunne prei, in dunne ringetjes, 1 el suiker, 4 kleine makreelfilets met vel, 2 el zonnebloemolie,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo makreel * olie * 4 eetlepels azijn * 3 eetlepels gesnipperde uien * 2 gesnipperde teentjes knoflook * 2 theelepels sambal oelek * 4[...]
Bron: smulweb.nlDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp zondag eten we altijd iets van gerookte vis, zoals zalm, makreel of forel. Dit is een simpele lunch maar erg lekker. Beleg 2 (roggemeel) crackers met wat[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl