Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 500 g zeeduivelfilet (zwart vlies verwijderd), in 2 stukken 2 grote tenen knoflook, in de lengte in 4 stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 limoenen 2 eetl. olijfolie 1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd, in 16 ruitjes van 2-3 cm 24 grote rauwe garnalen (totaal[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 2 zeeduivelfilets 600 gr zalm koksroom 30 plakjes pekelvlees peper en zout 40 kleine aardappels 1 mespunt saffraanpoeder 40[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 kg verse gemengde vis (zeeduivel, rog, haai, zeewolf) - grof zeezout - 750 gr venusschelpen - 3 grote uien - 800 gr rijpe tomaten - 1 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de zeeduivel-zalmrolletjes: 800 g zeeduivelfilet (niet te dikke, maar lange stukken) 150 g zalmfilet 150 g gerookte zalm 400 g wilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 2 el paprikapoeder pikant 1 dl Sherry (medium dry) 1 blik tomatenblokjes 2 dl visbouillon (zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g filet van zeeduivel (ook wel lotte of staartvis gedoopt) - 1 sjalot - 10 cl witte wijn - 20 cl visfumet - 1 bos asperges - 2 tomaten - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g kabeljauw- of schelvisfilet, zonder vel zout naar smaak 150 g verse broodkruimels 1 kleine ui, fijngesnipperd 2 groene chilipepers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kg verse gemengde vis (zeeduivel, rog, haai, zeewolf) - grof zeezout - 750 gr venusschelpen - 3 grote uien - 800 gr rijpe tomaten - 1 groene[...]
Bron: smulweb.nl