Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 visbouillontablet, 300 gr. kabeljauwfilet, 2 blaadjes witte gelatine, 100 gr. zoute kaaskoekjes, 25 gr. boter, 4 eetlepels Yogonaise, 25[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 kropjes little gem (sla, per 2 stuks) 2 bakjes surimi flakes (a 120 g) 6 el Caesardressing 2 el kappertjes (potje 100 g) 100 g Parmezaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 50 g Parmezaanse kaas 25 g paneermeel 300 g kabeljauwfilet 2 el arachideolie 600 g boerenkool 2 el grove Zaanse mosterd 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 zalmfilets van 200g 2 theelepels verse dragon 1 of 2 eetlepels rode wijn 4 grote garnalen, gepeld 225g ongekookte spaghetti 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gram vermicelli 60 gram boter 2 tenen knoflook, fijngehakt 900 gram coquilles, afgespoeld en drooggedept 3 eetlepels gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 200 gr. bloem, 125 gr. koude boter, 1 tl. zout, 3 eieren, 100 gr. garnalen, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas. Wat water. Hulpmiddelen Mengkom,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -3 kreeften elk van 600 g -6 liter visfumet om de kreeften te koken VOOR DE VISFUMET: -4 kg koppen, graten, vellen en afsnijdsels van tong,[...]
Bron: smulweb.nl