Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 375 g witte-visfilets, zoals kabeljauw of schelvis 100 ml halfvolle melk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 visbouillontablet, 300 gr. kabeljauwfilet, 2 blaadjes witte gelatine, 100 gr. zoute kaaskoekjes, 25 gr. boter, 4 eetlepels Yogonaise, 25[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 kropjes little gem (sla, per 2 stuks) 2 bakjes surimi flakes (a 120 g) 6 el Caesardressing 2 el kappertjes (potje 100 g) 100 g Parmezaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 50 g Parmezaanse kaas 25 g paneermeel 300 g kabeljauwfilet 2 el arachideolie 600 g boerenkool 2 el grove Zaanse mosterd 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 200 gr. bloem, 125 gr. koude boter, 1 tl. zout, 3 eieren, 100 gr. garnalen, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas. Wat water. Hulpmiddelen Mengkom,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -3 kreeften elk van 600 g -6 liter visfumet om de kreeften te koken VOOR DE VISFUMET: -4 kg koppen, graten, vellen en afsnijdsels van tong,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse kreeften, 25 ml olie, 1 middelgrote ui, 100 gram Parmezaanse kaas, 150 gram champignons, 2 eetl. broodkruimels, 2 eetl. boter, 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gekookte kreeften- blaadjes veldsla- blaadjes rood witloof- blaadjes witloof- 2 lepels mosterd- 250 gr champignons- 50 gr. sjalot- 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte kreeften, blaadjes veldsla, blaadjes rood witloof, blaadjes witloof, 2 lepels mosterd, 250 gr champignons, 50 gr. sjalot, 2 dl room, 100 gr gemalen[...]
Bron: smulweb.nl