Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 8 roodbaarsfilets met huid 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd ½ bos peterselie, uitsluitend de blaadjes 50 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels boter 400 g koolvisfilet (diepvries) 2 eetlepels bloem (gezeefd) 250 ml slagroom 1 eetlepel gedroogde dille 400 g snelkook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teen knoflook ½ bloemkool 125 ml slagroom 1 laurierblaadje 200 g peultjes 150 g haricots verts 100 g tuinerwten (pak, diepvries,) 600[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel 3 maal 200 g zeewolffilet (in 4 gelijke stukken) versgemalen zwarte peper 1 el custardpoeder (of 1 el maizena met 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 3 sjalotten (gesnipperd) 1 pot visfond (380 ml) 0.25 l droge witte wijn 1 laurierblaadje 1 bekertje slagroom (125 ml) 80 g bloem[...]
Bron: ah.nlEen lekker stukje gebakken kabeljauw, wat Hollandse garnalen erbij en een heerlijk romige witte wijn saus. Smullen! Een stukje gebakken vis is natuurlijk[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVis Garnalen Sheperd`s Pie Ingredienten: 400 gram zoete aardappelen Zout 1 prei 2 wortelen 1 knoflookteentje 400 gram visfilet (schoongemaakt zonder vel) 400[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 600 gr. kabeljauwfilet (goedkopere vervanger is koolvisfilet) 5 dl. vis- of kruidenbouillon (evt. van blokjes)_ 1/2 dl. droge witte wijn (ik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nl