Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Het is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet is al dagen barbecue weer en met een beetje geluk steken we het groene ei (Big Green Egg ;-)) vanavond wederom aan. Voor barbecueën heb je kolen nodig.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 rijpe avocado's, zonder pit 100 gr gekookte garnalen 2 eetlepels Griekse yoghurt 1 eetlepel tomatenpuree een handvol sla[...]
Bron: allrecipes.nlGaat dit in zes minuten lukken? Dan heb ik de blog net zo snel geschreven als dat de vis de oven inging. Dit gerecht is afkomstig uit De avontuurlijke keuken[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 8 plakjes deeg voor hartige taart (pak a 450 g, diepvries) 2 blikjes wilde roze zalm (a 213 g) 2 el kruidenboter (kuipje a 100 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak bloemkool-broccoli (a 350 g) 1 schaal cherrytomaatjes (250 g) 1 zak bosuitjes 1 schaal aardappelpuree (met boter (450 g)) 25 g boter 2[...]
Bron: ah.nlMet een busje werden we opgehaald in Utrecht, ideaal. Het voelde stiekem een beetje zoals je wanneer je op schoolreisje ging. Dit keer zijn we naar[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comP was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en simpele snack, garnalen gepaneerd met Panko. Voor een extra twist zou je bijvoorbeeld wat kruiden door de Panko kunnen doen. Wat heb je nodig[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlOnze tuin is een schat aan rijkdommen. Sinds we hier wonen hebben we ieder jaar meerdere verrassingen in de tuin. Dus we laten het onkruid meestal iets langer[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 8 personen 1 kleine honingmeloen 2 eetl.tomatensap 2 eetl. appelazijn 2 eetl. heldere honing 1 eidooier 500 g garnalen, gekookt en gepeld 250 g[...]
Bron: smulweb.nl