vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder rode kool

Gevonden 107 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Viscurry uit Goa

Ingrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vissticks van Nigela Lawson

Ik las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gebakken garnalen en paprika

Ingrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis met paprikasaus van Rick Stein

Het is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Coquilles in gember-limoen-curryboter

Voorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis met pesto, ailloli en radijsjes uit de oven

Ingrediënten : Kabeljauwfilet (of andere witvis) Pesto, zelfgemaakt of uit potje Rouille of ailloli Radijsjes Peper, zout, tijm Bereiding: Oven voorverwarmen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met pompoensaus

Ingrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met aïoli uit Nice

Voor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met knoflook-peterseliesaus en[...]

Dit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis uit de oven met gestoofde ui,[...]

Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zeebaars met harissa en rozenblaadjes van[...]

Dit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig ​​en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vietnamese garnalen met karamelsaus en[...]

De foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis zoals op Hawaii

Bij Lidl vind je regelmatig producten die je nergens anders vindt. Ik kocht daar Mahi Mahi vis, vertaald als Dorade Coryphène en Goudmakreel. Lijngevangen in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Tunesische visschotel met pompoen

Ingrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy