vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder kaas

Gevonden 32 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tonijn in paprika-tomatensaus

Ik had zelf geen foto gemaakt omdat ik dacht dat het niet zo bijzonder zou zijn, maar ik vind het toch wel de moeite van het vermelden waard. Deze foto komt er[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met aardappelen uit de oven en het[...]

Ik heb het hier al vaker over de topkok met weet niet hoeveel Michelin sterren Martin Berasatgui gehad. Hij is vaak te gast in het Spaanse TV programma[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Creoolse garnalen

Ingrediënten : 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 3 uien, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes gesneden 1/2 fles tomatensaus voor pasta 400 gr[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis uit de oven met citroenzout en[...]

Ingrediënten : 1 x 750g hele vis, zoals snapper of daurade, schoongemaakt 100 g zachte boter 4 teentjes knoflook, geperst Partjes citroen, voor garnering[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis uit de oven met gestoofde ui,[...]

Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Coquilles in gember-limoen-curryboter

Voorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Tunesische visschotel met pompoen

Ingrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gebakken kabeljauwfilet met speciale mayonaise

De staartstukjes uit een pak diepvries kabeljauw zijn heel geschikt om er een soort lekkerbekjes van te maken. Voor dit recept worden ze niet door een beslag[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis zoals op Hawaii

Bij Lidl vind je regelmatig producten die je nergens anders vindt. Ik kocht daar Mahi Mahi vis, vertaald als Dorade Coryphène en Goudmakreel. Lijngevangen in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Visfilet alla siciliana

Fette di pesce dorati alla siciliana Ingrediënten : 4 moten goudbrasemfilet (of roodbaars of andere witvis) van elk 200 gram het sap van 1 citroen 2 teentjes[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vietnamese garnalen met karamelsaus en[...]

De foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis uit de oven met gestoofde ui,[...]

Eerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met knoflook-peterseliesaus en[...]

Dit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met aïoli uit Nice

Voor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met pompoensaus

Ingrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Coquilles in gember-limoen-curryboter

Voorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Mexicaanse kabeljauw

Een lekker en snel recept dat ik regelmatig klaar maak. Korianderhaters kunnen de koriander vervangen door platte peterselie. Ingrediënten: 500 gr kabeljauw of[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy