Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker over de topkok met weet niet hoeveel Michelin sterren Martin Berasatgui gehad. Hij is vaak te gast in het Spaanse TV programma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is weer een recept van de Baskische kok Martin Berasategui. Het lijkt op het vorige recept kabeljauw met aardappelen uit de oven en is even lekker. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel smakelijk recept uit de Griekse keuken van kookboekenschrijfster Diane Kochilas. Kakelverse vis bereid ik altijd zo simpel mogelijk, maar diepvriesvis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekker en makkelijk recept van Alison Roman. Ik kende haar van Bon Appétit waar ze tot 2015 food editor was en daarna werd ze de favoriete columniste[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEenpersoons vispannetje "Wat de vis betreft, gebruik altijd de meest verse en liefst meest duurzame filets die je kunt vinden. Wat hier het belangrijkst is, is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl