vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder speklap

Gevonden 265 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS


Chinees gestoomde kabeljauw

voor 6 personen 600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld groen van lente-ui, in ringetjes verse gember, in reepjes knoflook, fijn rode peper, fijn Chinese[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm timbaal met bladerdeeg

voor 4 personen Gerookte zalm, kappertjes, creme fraise,bosui,citroen. Bladerdeeg Hulpmiddelen Garneerring Voorbereiding Snij de zalm,3 stengels bosui,rasp[...]

Bron: smulweb.nl
Vis potje

voor 4 personen 200 gr zalm,150 gr makreel 1 zakje bechemelsaus,peper,4 plakjes cheddar kaas,cherry tomaatjes Hulpmiddelen 4 kleine pannetjes Voorbereiding[...]

Bron: smulweb.nl
Surimi/zalm tajine

200 gram surimisticks (krabsticks) in kleine stukjes gesneden; 100 gram gerookte zalm, in kleine stukjes gesneden; 4 eieren, losgeklopt; 200 ml creme fraiche;[...]

Bron: smulweb.nl
Lax (zalm) pudding

voor 4 personen 200 GRAM GRAVAD LAX of GEROOKTE ZALM 2 PREIEN, in ringen 6 AARDAPPELS, geschild, gekookt en in plakjes 1/4 LITER ROOM 2 EIEREN HANDJE DILLE,[...]

Bron: smulweb.nl
Romige Schol rolletjes met gerookte zalm en[...]

voor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmglaasjes met appel en garnaal

Voor 12 glaasjes: 6 sneetjes gerookte zalm 2 grannysmithappelen 125 g grijze garnalen (versmarkt) 2 eetl. zure room 0.5 eetl. mosterd preikiemen[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalenspiesjes met knoflookmayo

voor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]

Bron: smulweb.nl
Panini met zalm en geitenkaas

voor 4 personen 100 gram gerookte zalm 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes) 2 kleine[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm uit de oven

voor 2 personen 2 zalm moten of filets, 3 eetlepels honing, 1/2 tot 1 eetlepel mosterd, flinke hand amandelen, peper, zout, tijm, 1 eetlepel olie[...]

Bron: smulweb.nl
Ovenschotel Kabeljauw, zalm en garnalen

voor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]

Bron: smulweb.nl
visballetjes

voor 6 personen 300 g aardappelen, 400 g koolvisfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal oelek, 1 ei, zout, peper, 1 eetlepel citroensap,[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmtartaar op blini`s

voor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmmousse

voor 8 personen 300 g gekookte zalm, 1/2 dl room, een paar druppels citroensap, peper en zout Hulpmiddelen Mixer Bereidingswijze Mix de zalm, voeg room en[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel Met Kabeljauw En Gorgonzola

voor 2 personen 150 gram langkorrelrijst, 2 uien, 3 tomaten, ca. 400 gram verse kabeljauw, 3 eetlepels olie, zout, peper, 125 gram gorgonzola Voorbereiding[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalencocktail met meloen en munt

voor 4 personen 1 zoete meloen 200 g gepelde kreeftgarnalen 2 eetlepels fijngehakte munt versgemalen peper 3 eetlepels witte-wijnazijn 6 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken garnalen

voor 4 personen 500 g garnalen olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1 tomaat 1 verse peper 1 theel. trassi Hulpmiddelen Nvt Voorbereiding Pel de garnalen. snipper[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy