vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis

Gevonden 155 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Thaise garnalen met pikante pinda-limoen[...]

Ingrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm met Shiraz-saus

Ingrediënten Porties : 6 4 eetlepels bruine basterdsuiker 125ml heet water 125ml Shiraz wijn 125ml sojasaus 5 eetl olijfolie 3 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen fajitas

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]

Bron: allrecipes.nl
Gepocheerde zalm met Hollandaisesaus

Ingrediënten Porties : 2 3 eetlepels verse citroensap 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 2 (150g) zalmfilets, zonder graat en vel 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Mediterraanse viskoekjes

Ingrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegrilde zalm met habanero-limoen boter

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie 110 ml sinaasappelsap 3 eetlepels limoensap 1 eetlepel tequila 1 eetlepel geraspte limoenschil 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Zwaardvis in mango-gember chutney

Ingrediënten Porties : 4 1 kg zwaardvissteaks 2 eetlepels citroensap 110 ml droge sherry 1 eetlepel gember, fijngesneden 285 gr mango chutney[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeevruchten omelet met romige kaassaus

Ingrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]

Bron: allrecipes.nl
Caraïbische krab soufflé

Ingrediënten Porties : 8 30 gr geraspte kokos 60 gr ongezouten boter 30 gr selderiekroontjes, zeer fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Heilbot in amandellaagje

Ingrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]

Bron: allrecipes.nl
Vispastei met aardappeldeeg

Ingrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalenspiesjes van de barbecue

Ingrediënten Porties : 2 10 - 12 (middel)grote garnalen - ongekookt 1 - 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel sojasaus 1 theelepel chilivlokken of sambal 1 -[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalmrolletjes

Ingrediënten Porties : 6 2 theelepels poedergelatine 120 gr gerookte zalm (ong 4 plakken) 120 gr zeer magere cottage cheese (Hüttenkäse) geraspte schil[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalencurry met cashewnoten en kokos

Ingrediënten Porties : 8 1 kg middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt 1/4 theelepel kurkuma 1/4 tl cayennepeper 3 eetlepels cashewnoten 5 hele[...]

Bron: allrecipes.nl
Visschotel met kruimellaag

Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise viskoekjes met dipsaus

Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm in een zoetzure marinade van de barbecue

Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel citroenrasp 1 eetlepel knoflook, fijngesneden versgemalen zwarte peper naar smaak 5 eetlepels sojasaus 4 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy