kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine | recept citroentaart jamie oliver
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder waterkers

Gevonden 17 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Thaise viskoekjes met dipsaus

Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Braziliaanze kabeljauw met uien en aardappels

Ingrediënten Porties : 4 600 gr gezouten kabeljauw 240 ml olijfolie 4 middelgrote uien, gesneden 1 theelepel gehakte peterselie 3 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl

Koude vistaart

Ingrediënten Porties : 4 400 gr kabeljauwfilet (diepvries) 1 blik (400 gr) gepelde tomaten 1 1/2 eetlepel olie 1 teentje knoflook 4 eieren 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Foe yong hai met krab

Ingrediënten Porties : 2 125 gr fijngesneden ui 1 bosje kleingesneden selderij 125 gr wortels 100 gr taugé 100 gr krab of garnalen 2 eieren peper en[...]

Bron: allrecipes.nl
Kokos-garnalen

Ingrediënten Porties : 4 12 garnalen gepeld en schoongemaakt ongeveer 1 kopje geraspte kokos bloem om de garnalen mee te paneren peper en zout 2 eieren[...]

Bron: allrecipes.nl
Gefrituurde heilbot in panko-bierkorst

Ingrediënten Porties : 4 750 gr heilbotfilet zeezout en grof gemalen peper 2 eieren 1 flesje donker bier 300g bloem 1 1/2 theel bakpoeder 1/2 theel[...]

Bron: allrecipes.nl
Schelvis met venusschelpen op Spaanse wijze

Ingrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Poolse vis met wortelgroenten

Ingrediënten Porties : 8 200 gr bloem 2 eieren, losgeklopt zout en zwarte peper naar smaak 1 kilo witte vis filets, in stukken van 5 cm gesneden 250 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Spinazie, krab en garnalen quiche

Ingrediënten Porties : 6 1 rol zanddeeg, uitgerold 200 gr geraspte gruyère 220 gr krab uit blik, uitgelekt 250 gr diepvriesspinazie, ontdooid en[...]

Bron: allrecipes.nl
Tonijn en tomaat quiche (tarte au thon)

Ingrediënten Porties : 2 1 rol kant-en-klaar zanddeeg (of hartige taart deeg) 1 eetlepel witte bloem 2 el Dijon mosterd 2 (120 gr) blikjes tonijn in[...]

Bron: allrecipes.nl
Kantonese kreeft

Ingrediënten Porties : 4 2 kleine (500 gr) verse levende kreeften 75 ml arachideolie, verdeeld 1 teentjes knoflook, geperst 1 schijfje verse gember,[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm-dilletaartjes

Ingrediënten Porties : 6 Kruimeldeeg 115 g bloem snufje zout 55 g koele boter, in blokjes gesneden Zalmvulling 25 g maïzena 150 ml halfvolle melk 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen en varkensvlees loempia's

Ingrediënten Porties : 20 50g rijstvermicelli 4 eieren, geklutst 1 ui, fijngehakt 50g champignons, gehakt 1/2 (200g) blik garnalen, uitgelekt en gehakt[...]

Bron: allrecipes.nl
Gepocheerde zalm met Hollandaisesaus

Ingrediënten Porties : 2 3 eetlepels verse citroensap 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 2 (150g) zalmfilets, zonder graat en vel 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Caraïbische krab soufflé

Ingrediënten Porties : 8 30 gr geraspte kokos 60 gr ongezouten boter 30 gr selderiekroontjes, zeer fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeevruchten omelet met romige kaassaus

Ingrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauw soufflé

Ingrediënten Porties : 4 400 gr kabeljauwfilet zout en peper 1 1/2 theelepel basilicum 100 ml witte wijn 1 ui 3 eetlepels boter 3 eetlepels bloem 2[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy