Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
500 gram basmatirijst; 4 uien; 1 gram saffraanpoeder; ½ bosje verse kervel; ½ bosje verse koriander; arachideolie; zout en zwarte peper naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g boter 1 kleine ui, fijngesneden evt. het merg uit de schenkel voor de bouillon 300 g arborioof risottorijst 1,2 l runderbouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1/8 tl saffraanpoeder 500 ml kokend water 30 gr boter 200 gr ongekookte basmatirijst, ongewassen 1 tl zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 rode paprika 1 rode peper kleine 1 eetlepel Alpro Margarine 400 g kipfilet in reepjes 1 fijngesneden ui 200 g stukjes verse ananas 300 g[...]
Bron: smulweb.nlWeinig foodbloggers zullen zich hierin herkennen, maar ik vind risotto maken een regelrechte rotklus. De verpakking zegt altijd plusminus 20 minuten, maar[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com400 g Vialone nano rijst 100 g boter 75 g Lodigiano kaas 50 g beenmerg 1,5 l kalfsbouillon 1 kleine ui hele saffraan zout Bereidingswijze Leg 16 draden[...]
Bron: smulweb.nl400 g Vialone nano rijst 100 g boter 75 g Lodigiano kaas 50 g beenmerg 1,5 l kalfsbouillon 1 kleine ui hele saffraan zout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nl500 gram basmatirijst; 4 uien; 1 gram saffraanpoeder; ½ bosje verse kervel; ½ bosje verse koriander; arachideolie; zout en zwarte peper naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g boter 1 kleine ui, fijngesneden evt. het merg uit de schenkel voor de bouillon 300 g arborioof risottorijst 1,2 l runderbouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlHet is tijd voor een herfstig recept voor comfort food: saffraan risotto! Door alle kookprogramma's (eigenlijk vooral door Masterchef) was ik toch wel erg[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlIngrediënten 2 envelopjes saffraan 4 el ghee ((zie tip) of olie) 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 3 laurierblaadjes 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 g saffraandraadjes (zakje) 3 el kraanwater 380 ml vleesfond (pot) 1 rundvleesbouillontablet 1 ui 4 plakken parmaham 25 g roomboter 350 g[...]
Bron: ah.nlIn de foodybox van Kroonophetwerk ontvingen wij de heerlijke mild gekruide salami-worst van Stegeman . Deze worst is gerookt op beukenhout met een verfijnde[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl