Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Waar zou de wereld zijn zonder risotto? Ik ben er zo gek op dat ik het minimaal twee keer per maand eet. En ja, ook gewoon op een doordeweekse dag. Zo ontstond[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHallo, ik kook voor 4 personen (DS & 3 meisjes) met altijd een beetje meer voor aanschuivers. Woensdag is risottodag ! Meestal met Paddo's van de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet lief houdt van stamppot. Maar dat gaat me nèt even te ver. Want ik heb kerstvakantie met een hoofdletter V en dus is er wel meer tijd nu om te kokkerellen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWoensdag is risottodag in huize Sigi! Vandaag bereidt met mixed-Paddo's van de woensdag-bio-markt hier op 't pleintje. En Aardpeer. De Aardpeer was vroeger wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEindelijk ben ik eraan toe gekomen om weer eens pompoenrisotto te maken. Vanaf het moment dat de pompoenen verkrijgbaar waren, staat dit op mijn lijst van nog[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlRisotto is een heerlijke manier om het voorjaar te vieren. Ook in de winter. Of in een erg koude meimaand. Rijst is zo licht, en de combinatie met witte wijn,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen recept voor rijst gekookt in kokosmelk ben ik al vaak tegengekomen maar dit was altijd maar een bijgerecht. Ik wou het nu eens maken als een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDat ging weer helemaal mis in Huize Eerst Koken. Eerst had ik ‘wat-eten-we-vandaag-nu-weer-in hemelsnaam’-stress en toen ik ’s middags[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een andere Mexicaanse rijstschotel in het repertoire, die ik ook vrij vaak maak, maar ik wilde dit keer iets maken met gehakt. Vegetarisch gehakt wel te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl200 g gepelde garnalen - 250 g kabeljauwfilet, in blokjes gesneden - sap van 1 limoen - 2 eetlepels zonnebloem- of maisolie - 1 ui, gepeld en kleingesneden -[...]
Bron: smulweb.nlKruiden: vijfkruiden mengsel, fijgesneden peterselie of koriander ,oregano,rijstkruiden,ketjap of japanse vis/oestersaus, zout, peper, ei, afgekookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 theelepel komijnzaad 1 theelepel zwarte peperkorrels, gemalen enkele hele kruidnagels 1 kaneelstokje of 1/2 theelepel kaneelpoeder een paar[...]
Bron: smulweb.nl