Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 4 personen 1 Ui 2 Portabella (of een bakje kastanje champignons a 250 gram) 1 rode Paprika 150 gram doperwten 350 gram Risottorijst 1 glas witte wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 bosjes raapstelen (ca. 200 g) 1 grote ui 1 teentje knoflook 1 bakje rucola (30 g) 2 eetlepels roomboter 150 g smoorrijst ⅔[...]
Bron: ah.nlMet risotto kan je zoveel variëren als dat je wilt. De meeste varianten zijn 'wit' van kleur, maar door rode wijn te gebruiken worden rood. Ziet er erg leuk[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comEen vakantie geeft mij altijd de gelegenheid om veel te koken, maar deze vakantie heb ik nog niet veel in de keuken gestaan. Ik had even een blog dipje maar nu[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlNu het najaar zich echt aandient, krijg ik zin in stoofschotels. Dit recept van risotto met groene groenten en stoofvlees is een prima gerecht voor een gure[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk ben geen vegetariër en mijn man nog véél minder. Een gerecht is niet compleet zonder een stukske vlees of vis. En toch wou ik eens vegetarisch uitpakken om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 1 Ui 2 Portabella (of een bakje kastanje champignons a 250 gram) 1 rode Paprika 150 gram doperwten 350 gram Risottorijst 1 glas witte wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 16 september 300 gram risottorijst, 200 ml witte wijn, 3 el bruschettakruidenmix, 75 gram rucola, 100 ml crème fraiche, 1 ui, 3 el olijfolie, 1 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNote to self : NIET VERGETEN (en váák nòg een keer maken): Nieuwe topper! Waar ik dit recept vandaan heb getoverd, ik zou 't je bij god niet kunnen vertellen,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDit hadden we al eens eerder gegeten. zie het recept hier . Deze keer gecombineerd met quorn blokjes met limoen en kruiden: maak een marinade van 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 l groentebouillon, 2 middelgrote sjalotten, 1 stengel bleekselderij, 50 gram Parmezaanse kaas, 1 el olijfolie, 45 gram boter, 275 gram risottorijst, 80 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 2 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 theel. citroenrasp 400 g risottorijst 1 l groente- of kruidenbouillon (van tablet) 50 g Parmezaanse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 ui * 20 g boter/margarine * 300 g risottorijst * 1,5 l groentenbouillon * 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden * 150 g rucola[...]
Bron: smulweb.nlDeze risotto kan je zowel met groene als met witte asperges maken. Persoonlijk geef ik voor dit recept de voorkeur aan groene omdat dit mooier kleurt en je bij[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beJa de pan met risotto werd weer uitgeschraapt.... dit keer at er nog iemand mee dus ik had een ruime hoeveelheid klaar gemaakt... dacht ik ;)... nou hadden we[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlVanavond een lekkere risotto gemaakt in mijn nieuwe risottopan van AH. Het is een risotto geworden met garnalen, erwtjes en rucola (de rucola was een restant[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 300 g risottorijst (pak 400 g) 1 liter groentebouillon (heet (van tablet)) 2 potten rode bieten (biologisch[...]
Bron: ah.nl