Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
1 pot (360ml) Faja Lobi Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix) Pinda-Satèsaus Trafasie 500 gram kipfilet 3 eieren Olie 100 gram maïs/doperwten mix 400[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Risottorijst (275 gram) verse peterselie (8 flinke eetlepels) gemengde zeevruchten (diepvries) (1 zakje) uien, gesneden (4) knoflook (4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Ingrediënten voor gestoofde konijn 4 Konijn boutjes 2 laurier bladeren 5 salie blaadjes met steel 2 uien 3 teentjes knoflook 1 takje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Nasi Keboeli Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, kaneel,[...]
Bron: smulweb.nl1 pot (360ml) Faja Lobi Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix) Pinda-Satèsaus Trafasie 500 gram kipfilet 3 eieren Olie 100 gram maïs/doperwten mix 400[...]
Bron: smulweb.nlSinds de ontdekking van risotto in dit huis is dit één van de favoriete vegetarische gerechten die maandelijks terugkomen. Eerder schreef ik al over mijn[...]
Bron: majosmeeman.blogspot.nlIngrediënten 4 el ghee ((zie tip) of olie) 3 uien (gesnipperd) 300 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 tl gemalen kardemom (specerijen) 1 tl verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 uien (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el olijfolie 125 g champignons (heel fijngesneden) 75 g risottorijst 50 ml droge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak basmatirijst (1 minuut (300 g)) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 3 tomaten 2 uien 3 eetlepels zonnebloemolie 300 g nasi/bamivlees 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 500 g sperziebonen 2 eetlepels olie 3 uien (fijngesnipperd) 1 bakje cherrytomaten (250 g) 100 g geraspte jonge kaas 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g chorizo (worst) 2 uien 1 el olijfolie (AH BASIC) 325 g gele rijst 750 ml kippenbouillon van tablet (1 tablet) 2 tomaten 300 g[...]
Bron: ah.nlDit is deel 5 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Met khichdi begon dit hele verhaal dus ooit. Ik vond het altijd zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 6 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Is paella het vlaggenschip van de Spaanse keuken? Is er een Spaans[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 5 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Met khichdi begon dit hele verhaal dus ooit. Ik vond het altijd zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben altijd een beetje huiverig van risotto. Het ziet er uit als paprijst, is hartig maar moet heel erg lekker zijn, zegt mèn! Ooit at ik op Sicilië een[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl