Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
voor 6 personen -4 el olijfolie -75 g pancetta of gerookt spek(fijngehakt) -1 rode ui (fijn gesnipperd) -200 g grote donkere paddestoelen ofporcini[...]
Bron: smulweb.nlIk ben geen vegetariër en mijn man nog véél minder. Een gerecht is niet compleet zonder een stukske vlees of vis. En toch wou ik eens vegetarisch uitpakken om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 25 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 150 ml heet water 1 ui 250 g knolselderij 750 ml paddenstoelenbouillon (van tabletten) 5 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje meergranen (rijst (275 g)) 2 el olie 2 zoete uien (gesnipperd) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), gehalveerd) 1 bakje tofu[...]
Bron: ah.nlOla! Het is zondagavond en ik chill m keihard op de bank. Ik kan ook niet echt anders, want ik heb net een familiehoeveelheid risotto naar binnen gewerkt, dus[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo, ik kook voor 4 personen (DS & 3 meisjes) met altijd een beetje meer voor aanschuivers. Woensdag is risottodag ! Meestal met Paddo's van de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk moet zeggen voor een eerste keer is de risotto perfect gelukt! Je moet er wel bij blijven! Maar het resultaat is er dan ook naar. Probeer het maar eens![...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 6 1,4 liter kippenbouillon 30 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 1/2 ui, fijngesneden 45 gr boter 230 gr verse wilde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 sjalot 1 teen knoflook 4 el olijfolie 300 g risottorijst (zak) 1 liter bospaddenstoelenbouillon (1 liter van 2 tabletten) 200 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 400 gr risottorijst (Carnaroli, Vialone Nano of Arborio) - 300 a 400 gr. paddestoelen (verse of gedroogde porcini oftewel eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gr risottorijst (Carnaroli, Vialone Nano of Arborio) - 300 a 400 gr. paddestoelen (verse of gedroogde porcini oftewel eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 500 g vlees van kip-karbonades of drumsticks, in stukjes van 3 cm 1 kleine ui 250 g verse shii-takes of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 dl groentebouillon 2 eetl. olijfolie 1 ui, fijngesneden 225 g paddestoelen (liefst verschillende wilde soorten), kleingesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood 300 ml kokend water 750 ml hete groentebouillon 2 el zonnebloemolie 2 eendenborsten, circa 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,4 liter kippenbouillon, apart te verwerken 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 500 gr portobello paddestoelen, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 portobello (paddestoel) 2 bakjes paddestoelmix (a 100 g, of 1 bakje paddestoelenmelange, a 200 g) 4 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nl