Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Een gerecht van de Hippe Vegetariër . Wekelijks krijg ik een nieuwsbrief in m'n mailbox en daar stond vorige week dit kleurige gerecht in. Tijdens het maken[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 1 ui, in ringen 3 eetl. niet te scherpe currypasta 175 g basmatirijst, afgespoeld 5 dl kokendhete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Vlees 400 gr riblappen of hacheevlees 500 gr uien, in ringen 1 plak snijkoek (ontbijtkoek) 2 moesappels 2 eetlepels azijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de Risotto: 20gr boter 4 el olijfolie 1 ui 320 gr canaroli rijst van goede kwaliteit 1 liter visbouillon 1 flink glas witte wijn 1 flinke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Risotto: 20gr boter 4 el olijfolie 1 ui 320 gr canaroli rijst van goede kwaliteit 1 liter visbouillon 1 flink glas witte wijn 1 flinke[...]
Bron: smulweb.nlWaar zou de wereld zijn zonder risotto? Ik ben er zo gek op dat ik het minimaal twee keer per maand eet. En ja, ook gewoon op een doordeweekse dag. Zo ontstond[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlDe grondstofprijzen zijn de afgelopen jaren hard gestegen, prijzen van aardappelen zijn opgelopen door slechte oogsten. Als vervangers voor de aardappel komen[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet is tijd voor een herfstig recept voor comfort food: saffraan risotto! Door alle kookprogramma's (eigenlijk vooral door Masterchef) was ik toch wel erg[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlRisotto is een heerlijke manier om het voorjaar te vieren. Ook in de winter. Of in een erg koude meimaand. Rijst is zo licht, en de combinatie met witte wijn,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 6 personen 2 zakken basmatirijst (eventueel meer). dille topjes koriander gemalen peper Hollandse garnalen 300g 250g krabstiks geopende mosselen snufje[...]
Bron: smulweb.nl500 g hamlappen of varkenslappen olie 4 grote uien 4 eetlepels ketjap 1 theelepel sambal 2 blikjes tomatenpuree 1 groot blik perziken op sap zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 zoete aardappelen, geschild en in blokjes van 1 cm gesneden 1 eetlepel olijfolie 1 mespuntje zout 200 gr parelgort 500 ml[...]
Bron: allrecipes.nl200 g gepelde garnalen - 250 g kabeljauwfilet, in blokjes gesneden - sap van 1 limoen - 2 eetlepels zonnebloem- of maisolie - 1 ui, gepeld en kleingesneden -[...]
Bron: smulweb.nlKruiden: vijfkruiden mengsel, fijgesneden peterselie of koriander ,oregano,rijstkruiden,ketjap of japanse vis/oestersaus, zout, peper, ei, afgekookte[...]
Bron: smulweb.nl