Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 6 personen -4 el olijfolie -75 g pancetta of gerookt spek(fijngehakt) -1 rode ui (fijn gesnipperd) -200 g grote donkere paddestoelen ofporcini[...]
Bron: smulweb.nlIk ben geen vegetariër en mijn man nog véél minder. Een gerecht is niet compleet zonder een stukske vlees of vis. En toch wou ik eens vegetarisch uitpakken om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 2 personen: 200 g Arboriorijst 25 g gedroogde paddestoelen 1 sjalotje, gesnipperd 1 glas witte wijn paddestoelenbouillon (van blokje) olijfolie klontje[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten 1 portobello (paddestoel) 2 bakjes paddestoelmix (a 100 g, of 1 bakje paddestoelenmelange, a 200 g) 4 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 150 ml heet water 1 ui 250 g knolselderij 750 ml paddenstoelenbouillon (van tabletten) 5 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje meergranen (rijst (275 g)) 2 el olie 2 zoete uien (gesnipperd) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), gehalveerd) 1 bakje tofu[...]
Bron: ah.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk moet zeggen voor een eerste keer is de risotto perfect gelukt! Je moet er wel bij blijven! Maar het resultaat is er dan ook naar. Probeer het maar eens![...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 6 1,4 liter kippenbouillon 30 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 1/2 ui, fijngesneden 45 gr boter 230 gr verse wilde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 sjalot 1 teen knoflook 4 el olijfolie 300 g risottorijst (zak) 1 liter bospaddenstoelenbouillon (1 liter van 2 tabletten) 200 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 400 gr risottorijst (Carnaroli, Vialone Nano of Arborio) - 300 a 400 gr. paddestoelen (verse of gedroogde porcini oftewel eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gr risottorijst (Carnaroli, Vialone Nano of Arborio) - 300 a 400 gr. paddestoelen (verse of gedroogde porcini oftewel eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr risotto-rijst (liefst Arborio rijst) 3 sjalotjes of 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 + 1 eetlepel olijfolie 1 dl droge witte wijn 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 dl groentebouillon 2 eetl. olijfolie 1 ui, fijngesneden 225 g paddestoelen (liefst verschillende wilde soorten), kleingesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,4 liter kippenbouillon, apart te verwerken 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 500 gr portobello paddestoelen, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30g boter 2 teentjes knoflook, fijngehakt 200g gesneden cantharellen 30g boter 450g arborio rijst 1,2 liter groentebouillon 200g[...]
Bron: allrecipes.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl