Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Vanwege de kerriepoeder is dit eerder een knipoog naar een Surinaamse nasi, dan een klassieke Indonesische nasi. En Indonesische nasi heeft ook nauwelijks een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag een lekker en simpel visgerecht met rijst en kabeljauw. De basis van de saus bestaat uit kokosmelk, dit is veel gezonder om te gebruiken dan[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 3 cm verse gember ((zakje 150 g), fijngesneden) 300 g wilde en witte rijst[...]
Bron: ah.nlDit is serieuze risotto, jongens. De kinderen hadden dan ook alleen belangstelling voor de quesadillas – tja, ik zeg het er maar meteen bij. De risotto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept spookte al een tijdje door mijn hoofd, alleen had ik met de regen van de laatste dagen niet zo'n zin om bieten uit de moestuin te halen. Maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls ik risotto maak is het om de een of andere reden altijd met vis, garnalen of allebei. Niets mis mee, maar een beetje variatie is natuurlijk wel leuk. En[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlRijsttafel..... De indische rijsttafel is algemeen bekend... Wil je een echt lekkere rijsttafel eten dan moet je in een indisch restaurant wezen. De chinese[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNasi Goreng is Gebakken Rijst. En rijst bakken kan alleen met gare, afgekoelde rijst. Dus breng water aan de kook en kook uw rijst. Afkoelen gaat goed in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlThaise nasi schotel Pandan rijst - Bosui - Rode ui - Sjalot - Witte ui - Koriander - Chilipeper - Limoenblad - Knoflook - Palm of Rietsuiker - Wokolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -200 g rijst -zout -3 sjalotten (fijn gesnipperd) -2 tenen knoflook (geperst) -2 rode Spaanse pepertjes -1 stukje gemberwortel -250 g pak choi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200g risottorijst, 30g merg, ? ajuin, tijm en laurier, 300g palourdes, jus van langoustines, witte wijn, kippenbouillon. 4 roodbaarsfilets met[...]
Bron: smulweb.nl