Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Sinds een jaar of 2 eten wij minimaal eenmaal per week vegetarisch. Ik vind het een leuke uitdaging om nieuwe receptjes te vinden en te proberen, waarbij je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet pompoenseizoen is weer volop aan de gang. Een pompoenrisotto is dus aan de orde. Door het roosteren is de pompoen niet helemaal zacht gekookt en heeft hij[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beSamen met 8000 andere Nederlanders heb ik van de zomer een goede daad verricht: ik heb een kaas gered van door-de-aardbeving-getroffen-boeren in Italië. Het[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlEen vegetarische risotto die door de witlof een lekkere frisse bite heeft. 2 stronkjes witlof, in reepjes 1 el citroensap 2 el olijfolie 1 teentje knoflook,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 venkelknollen 2 teentje knoflook 1 ui 1 citroen 300 Gram risottorijst 1 Liter bouillon 200 Milliliter droge witte wijn 70 Gram roomboter 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg:verse ongepelde of 400gr:gepelde garnalen zout 2 kleine laurierblaadjes 1 gepeld teentje knoflook 300gr:rijst,li>2 eetlepels olie 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 1 kleine ui, versnipperd 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes gehakt 2 wortels, in kleine blokjes gehakt 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr risotto-rijst (liefst Arborio rijst) 3 sjalotjes of 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 + 1 eetlepel olijfolie 1 dl droge witte wijn 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels boter 1 ui, in kleine stukjes gesneden 4 teentjes knoflook, fijngeperst 340 gr risottorijst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood 300 ml kokend water 750 ml hete groentebouillon 2 el zonnebloemolie 2 eendenborsten, circa 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlDeze risotto kan je zowel met groene als met witte asperges maken. Persoonlijk geef ik voor dit recept de voorkeur aan groene omdat dit mooier kleurt en je bij[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beGelukkig wordt het weer herfst en daalt de temperatuur flink deze week. Want van koude soep of een saaie maaltijdsalade wordt een mens ook niet blijer, we zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 3 - 4 porties 250 gr kastanjechampignons (1 bakje) 1 ui, versnipperd 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes gehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlVanavond een lekkere risotto gemaakt in mijn nieuwe risottopan van AH. Het is een risotto geworden met garnalen, erwtjes en rucola (de rucola was een restant[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWe zijn hier dol op risotto. Toen ik in de foodie box 2 prachtige soorten zwammen vond, wist ik gelijk die gaan in een risotto. Want risotto en[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlHet was weer risottotijd hier in huis. Deze keer een lekkere lenteachtige risotto hoewel de courgette nog niet echt in het seizoen is. Hij was wel heel goed[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl