Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 3 250 g witte rijst water om de rijst te koken (ca. 1/2 liter) Wat boter of olie om in te bakken 1 grote ui een paar teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 g broccoliroosjes 500 g zalmfilet, in stukjes 30 g boter voor bakken en braden 1 tl komijnzaad heel 1 kaneelstokje, gebroken 6[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 250 g basmatirijst - 1 kaneelstokje - 1 tl koenjit (kurkuma) - zout - 4 el boter - 40 g amandelschaafsel - 150 g rozijnen - 1 blikje linzen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet pompoenseizoen is weer volop aan de gang. Een pompoenrisotto is dus aan de orde. Door het roosteren is de pompoen niet helemaal zacht gekookt en heeft hij[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beMariska wilde een recept maken waarin rijst en linzen gecombineerd werden. Op de avond dat we dit zouden eten, bedacht Mariska zich dat Jurre het eigenlijk[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst 2 uien 2 eetlepels boter 1 schaaltje kipfiletblokjes (ca. 350 g) ½ duobakje gerookte spekreepjes (a 200 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels boter ½ zakje amandelschaafsel (a 45 g) 100 g[...]
Bron: ah.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 5 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Met khichdi begon dit hele verhaal dus ooit. Ik vond het altijd zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is serieuze risotto, jongens. De kinderen hadden dan ook alleen belangstelling voor de quesadillas – tja, ik zeg het er maar meteen bij. De risotto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 5 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Met khichdi begon dit hele verhaal dus ooit. Ik vond het altijd zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRijsttafel..... De indische rijsttafel is algemeen bekend... Wil je een echt lekkere rijsttafel eten dan moet je in een indisch restaurant wezen. De chinese[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEven een heel standaard receptje voor Indiase rijst. De toevoeging van komijnzaad is daar heel erg normaal, maar hier zie je het eigenlijk maar weinig. Naast[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze nasi goreng is gemaakt met basmatirijst. Basmatirijst is een langkorrelige rijst, oorspronkelijk afkomstig uit India of Pakistan. Basmatirijst heeft na[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten: - 2 el komijnzaad - olijfolie - 4 grote uien, 1 gesnipperd, 3 in heel dunne halve ringen - 2 el tomatenpuree - 400 g freekeh (Turkse winkel) - 50[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com