Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Note to self : NIET VERGETEN (en váák nòg een keer maken): Nieuwe topper! Waar ik dit recept vandaan heb getoverd, ik zou 't je bij god niet kunnen vertellen,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten ½ pak wilde en witte rijst (a 250 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 sjalot (gesnipperd) 100 ml droge witte wijn 125 ml crème fraîche[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kipfilets (schoongemaakt en gehalveerd) peper-zout-paprikapoeder 2 uien (grof gesnipperd) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1/2 Spaans[...]
Bron: smulweb.nlDeze spruitjes zijn wel lekker! Sinds een paar jaar lust ik spruitjes. Mijn moeder maakte vroeger spruitjes met kastanjes. Dat vond mijn vader lekker. Maar ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl225 gram risotto rijst 1 ui (fijn gesneden) 1 venkel ( fijn gesneden) 1 courgette ( in blokjes) 1 komkommer in blokjes 1 pond zalm in blokjes 25 gram boter 750[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlVoor dit gerecht kun je het beste rijst gebruiken die al helemaal afgekoeld is. Kook de rijst liefst een dag van te voren en laat hem in de koelkast afkoelen.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit gerecht maakte ik eerst met een forse bos dille, maar dit had een erg volwassen smaak en geen van de kinderen was bereid een tweede hap te nemen. Goed, dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 groentebouillontabletten 1 citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 350 g risottorijst 1 pak tuinerwten extra fijn[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Ingrediënten: 600 g witte en/of groene asperges 2 sjalotten 2 teentjes knoflook 1 citroen 6 el olijfolie 400 g risotto rijst 1 l[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels boter ½ zakje amandelschaafsel (a 45 g) 100 g[...]
Bron: ah.nlVenkel is een van mijn lievelingsgroente en de Italiaanse keuken en van mijn lievelingskeukens, een combi van deze twee maakt het recept‘risotto met[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlRisotto bereiden. Met witte wijn & bouillon. Asperges beetgaar koken. Als risotto bijna gaar is, citroensap erdoor & mascarpone. Op laatste moment[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVoorjaars Pilav met Groenten 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst 400 gram kopjes basmatirijst, afgespoeld 2 1/2 kopjes[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlHet stond al een tijdje lang niet meer bij mij op het menu, risotto.. Maar in de tijd van de asperges doet de gedachten aan risotto primavera alleen al je[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten: - 250 g basmatirijst - 1 kaneelstokje - 1 tl koenjit (kurkuma) - zout - 4 el boter - 40 g amandelschaafsel - 150 g rozijnen - 1 blikje linzen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWitte asperges dun schillen, de houten uiteindes eraf snijden en vervolgens met schil en al in heet water beetgaar blancheren. De asperges verwijderen en in[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 6 personen 2 zakken basmatirijst (eventueel meer). dille topjes koriander gemalen peper Hollandse garnalen 300g 250g krabstiks geopende mosselen snufje[...]
Bron: smulweb.nl