Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Ingrediënten Porties : 4 140 g wilde rijst, afgespoeld 1 laurierblad 6 groene kardemompeulen, alleen het zaad 1 liter kokendhete groentebouillon 400 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg runderlappen, gaar gekookt (bewaar vocht) 3 grote rode uien 4 cm gember, in dunne reepjes 4 teentjes knoflook, fijn 12 groene kardemom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg runderlappen, gaar gekookt (bewaar vocht) 3 grote rode uien 4 cm gember, in dunne reepjes 4 teentjes knoflook, fijn 12 groene kardemom[...]
Bron: smulweb.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht heeft z'n oorsprong in de Afghaanse keuken. De traditionele Afghaanse manier om rijst te koken vergt wat meer tijd, maar het kan natuurlijk ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 tenen knoflook, uitgeperst of fijngehakt 3 eetl. neutrale plantaardige olie 2 tl komijn 2 eetl. tomatenpuree 200 gr. langkorrelige rijst[...]
Bron: smulweb.nl