Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 2 350 gr witte basmati rijst 60 ml olijfolie 5 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en fijngehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlEen gezond en voedzaam gerecht. Risotto gemaakt van bulgur met gegrilde zalm gekruid met gedroogde kruiden, spruitjes met een crispy bite door de Panko en[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlHet einde van de courgetteoogst is voorlopig nog niet in zicht, alleen de kleur verandert langzaamaan. De groene courgettes worden duidelijk minder, de gele[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 30 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 300 g risottorijst (zak 500 g) 1 liter kippenbouillon (bijv. van tablet)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 2 tenen knoflook 1 zakje verse basilicum (15 g) 5 el olijfolie 1 pak snelkookrijst (400 g) 3 tl Italiaanse (keukenkruiden (potje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g sperziebonen 1 ui 300 g risottorijst 1½ liter visbouillon 300 g zalmfilet 15 g basilicum (bakje à 15 g) 92½ g pesto alla[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 2 aubergines (in blokjes van 1 x 1 cm) 1 teen knoflook (fijngesneden) 300 g risottorijst (zak 500 g) 1 liter groentebouillon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 300 g rundergehakt 1/2 el sambal manis 3 el zonnebloemolie 1 limoen 1 bakje basilicum (15 g) 600 g Thaise roerbakmix (zak[...]
Bron: ah.nlVolgens mij houden heel veel mensen van nasi? Niet waar? Heerlijk met satésaus en een eitje. Maar hoe kun je deze nasi nou eten lekker eten zonder gebruik[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlToen ik klein was kocht mijn moeder weleens romanesco. De eerste keer dat ze deze kocht, hadden mijn zus en ik geen flauw idee wat voor groente dit was. We[...]
Bron: eenecomamavertelt.blogspot.nlVolgens mij houden heel veel mensen van nasi? Niet waar? Heerlijk met satésaus en een eitje. Maar hoe kun je deze nasi nou eten lekker eten zonder gebruik[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlOndertussen ken ik alle regels van risotto wel zo'n beetje. De verhoudingen, de temperatuur, de rijstsoorten, de wijn, de boter, de kokende bouillon,de kaas,[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlWanneer er een restje risotto overblijft kun je hier de volgende dag nog een heerlijk hapje van maken. Dus zorg dat je altijd een beetje teveel maakt......dan[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEen risotto van bulgur, het is eens iets anders, maar ongelooflijk lekker. Deze risotto maak je zoals een klassieke risotto. Je vervangt gewoon de rijst door[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beRisotto is een gerecht dat ik jaren klaar maak. Ik vind het, het ultieme comfort-food. Als ik niet weet wat ik klaar moet maken dan kies ik vaak voor risotto.[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com