Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Een buitengewoon verrassende lofsalade. Ingrediënten voor 4 pers. 2 stronkjes witlof Zoete-aardappelchips gekocht of zelfgemaakt 0.5 theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVanavond vertelde Robert Kranenborg in DWDD dat 2014 het jaar van de Peruaanse keuken wordt. We zullen het zien eind van het jaar. 2013 was het jaar van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had heel wat Spaanse 'montaditos' en Hollandse hapjes gemaakt, alleen de huzarensalade ontbrak nog. Maar 'ik had het wel gehad', 'ik was er helemaal klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Dien de salade gelijk op voordat ie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Roep iedereen aan tafel en dien de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAchter de pakken couscous, polenta en du Puy linzen had zich stiekem een heel klein blikje doperwten verschanst. Ik koop nooit doperwten in blik. Dan doe ik ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe basis van deze salade is een restje gekookte sperziebonen. Ingrediënten: 2 aardappels (250 gr) 150 gr gekookte sperziebonen 80 gr geroosterde rode paprika[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Ingrediënten: 4 stronkjes witlof 200 ml zure room klein bosje bieslook zeezout versgemalen peper 1 el kappertjes 500 g kastanjechampignons[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHelemaal retro, met een kleine twist, deze Sloppy Joe. In plaats van warme gehaktsaus in een slap wit broodje, een iets gezondere maaltijdversie in een gepofte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor de traditionele huzarensalade staat hier op het blog en het recept voor de Spaanse ensaladilla Rusa met tonijn staat hier . Nu is het tijd voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen werkelijk voortreffelijke klassieke huzarensalade van de zoon van Cees Holtkamp. Je ziet dat het van een banketbakker afkomt, want alles is precies[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is zo'n klassieker die ik heel regelmatig maakte, maar zo te zien de laatste 10 jaar niet meer. Anders had die wel op dit blog gestaan. En het smaakte nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe klassieke Salade Niçoise heb ik deze keer met extra champignons en aardappels met ansjovis erop gepresenteerd. Gemarineerde champignons Ingrediënten: 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl