Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Als boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 bosje boerenkool 1 theelepel zeezout 60 gr zonnebloempitten 1/4 rode ui, fijngehakt 60 gr krenten 1/2 appel, in kleine blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 zoete aardappelen, in blokjes gesneden 2 eetlepels olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 eetlepel olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 gr gemengde sla 200 gr boerenkool, in dunne reepjes gesneden (geen harde stelen) 70 gr parmaham, in stukjes 2 appels,[...]
Bron: allrecipes.nlWat te doen met de boerenkool die nog op de tuin staat.... Stamppot uiteraard, maar daar ben ik niet echt liefhebber van en ook is de stamppottentijd een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlKool is hot. Rode kool, boerenkool, groene kool, eigenlijk alle soorten. Ineens zijn het superfoods. Altijd grappig te constateren dat iets wat zo gangbaar is[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHoewel de herfst in aantocht is, is daarmee niet meteen het saladeseizoen afgesloten. Integendeel salades kunnen het hele jaar door gegeten worden, de[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlBoerenkool is een echte wintergroente die verwerkt wordt in menige stoemp met rookworst, vooral bij onze noorderburen. De kool met zijn donkergroene krullende[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVan de cavolo nero soep van Jamie van eergisteren was nog wat rauw gesneden kool over. Op de verpakking (AH) staat een leuk recept van deze palmkool met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het vast al eens eerder gezegd, ik ben geen liefhebber van boerenkool. Eigenlijk helemaal niet van stamppot, hutspot bijvoorbeeld, hoe kan dat lekker[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBoerenkool is een echte wintergroente die verwerkt wordt in menige stoemp met rookworst, vooral bij onze noorderburen. De kool met zijn donkergroene krullende[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beKool is hot. Rode kool, boerenkool, groene kool, eigenlijk alle soorten. Ineens zijn het superfoods. Altijd grappig te constateren dat iets wat zo gangbaar is[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlTosti's bouwen is zo passé, een hippe salade bouwen anno 2014, dat is pas hip. Salades zitten (als je het goed doet) vol met verschillende groenten, zijn[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlWat een leuk kookprogramma is 'Koken met van Boven', niks geen bla-bla maar super gewoon en dat spreekt ons heel erg aan. Altijd gaat Yvette van Boven op[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl