Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Zuurkoolsalade van De Leeuw , gevuld met (zilver)uitjes, rozijnen, stukjes paprika en ondefinieerbare 'stukjes rood' (stoofpeer?). Het geheel heeft een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLaatst had ik wat zuurkool over en wist niet wat er mee te doen. Kwam ergens op internet een recept tegen van een zuurkoolsalade en heb deze aangepast naar[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlJa, ik ben weleens uitgemaakt voor culisnob. Had ik maar niet moeten beginnen over Puy-linzen. Of mijn affaire met Fleur de Sel. En wat te denken van mijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlSalade, daar denk je in de winter misschien minder gauw aan, maar met rijke wintergroenten zet je ook in deze tijd van het jaar met plezier een salade op[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlDaar ben ik weer! Met een recept voor zuurkoolsalade. Ik ben de laatste tijd helemaal van de zuurkoolsalades. Rauwe verse zuurkool is hartstikke lekker en zit[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIk heb het vast al eens eerder gezegd, ik ben geen liefhebber van boerenkool. Eigenlijk helemaal niet van stamppot, hutspot bijvoorbeeld, hoe kan dat lekker[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlFermenteren het is helemaal hip, niet omdat het nou hip is doe ik er aan mee, maar het is een manier om groenten te bewaren en dat is altijd interessant.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlSpekjes uitbakken. Wijnzuurkool of Gekruide zuurkool. Appel in stukjes. Kummel (= karwijzaad). Warm, lauwarm of koud. Allemaal lekker. Kan mét en zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEr stond nog één dikke witte kool in de moestuin, deze zou opgeofferd worden voor zuurkool maar omdat we nog geen ideale plaats hebben om de zuurkoolpot te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAls kind groeide ik op de Achterhoek, niet ver van de Duitse grens. Zoals bij ons de Turken en Marokkanen kwamen in de jaren zestig, kwamen in Duitsland de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMocht je het nog niet kennen, ‘gochujang’ is een Koreaanse chilipasta en ja, die is toch weer heel wat anders dan de sambals die je al had staan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stevige, middelgrote witte kool zout 4 teentjes knoflook 2 laurierblaadjes flinke hoeveelheid witte wijnazijn 2 1/2 dl. druiven- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gram tam konijn, peper uit de molen, selderijzout, 1/4 theelepel gedroogde tijm, 1 theelepel Groninger Marne-mosterd, 175 gram zuurkool,[...]
Bron: smulweb.nl