Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
We kunnen 's avonds nog heerlijk buiten eten, dus we doen niet moeilijk met koken. Bij de Makro zag ik Spaanse worstjes van het Iberico varken en daar hoort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan de cavolo nero soep van Jamie van eergisteren was nog wat rauw gesneden kool over. Op de verpakking (AH) staat een leuk recept van deze palmkool met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDelicious Winter Salad van Jamie gemaakt, maar ik vond het niet geweldig. Het was rode en witte kool en wortelsliertjes in een bagna cauda dressing: in 300 cc[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor als je vandaag niet weet wat je moet maken en je geen zin hebt om te koken met dit warme weer, is het misschien een idee om de beetje vergeten klassieker,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept staat op Bijzonder Spaans. Geroosterde paprika's met ansjovis is hier in huis echt een zomerfavoriet. Aan de andere kant van de Pyreneeën heeft deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEenvoudige ingrediënten in een heerlijke combinatie. Recept van Danielle Alvarez, " head chef of Fred’s , one of the hottest restaurants in Sydney at the[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had aangeboden om bij onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie salades voor de lunch voor de deelnemers mee te brengen. Maar die wilde ik wel de avond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn zus at dit bij kok Marco Mario Vercellonete , vond het zo lekker dat ze met behulp van de juiste connecties het recept van hem wist te ontfutselen.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe klassieke Salade Niçoise heb ik deze keer met extra champignons en aardappels met ansjovis erop gepresenteerd. Gemarineerde champignons Ingrediënten: 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl