Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 3 personen - blikje roze zalm - halve komkommer, in blokjes - 3 a 4 augurken, in blokjes - 150 gr. gekookte en afgekoeld penne of fussili - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui, gesnipperd, 200 ml droge witte wijn, 1 kippenboulliontablet, 500 gr. groene asperges, 200 gr. penne(pasta), 1 citroen, geperst, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen - blikje roze zalm - halve komkommer, in blokjes - 3 a 4 augurken, in blokjes - 150 gr. gekookte en afgekoeld penne of fussili - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui, gesnipperd, 200 ml droge witte wijn, 1 kippenboulliontablet, 500 gr. groene asperges, 200 gr. penne(pasta), 1 citroen, geperst, 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g penne (pasta) 300 g broccoli (in kleine roosjes) 225 g doperwten (fijn, diepvries) 1 sinaasappel 125 ml zure room 1 theelepel mosterd[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal Schotse zalmfilet (ca. 300 g) 300 g penne (pasta, zak 500 g) 1/2 pak hele sperziebonen (zeer fijn (a 450 g, diepvries)) 1/2 struik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 300 g penne (pasta) 1¼ dl magere yoghurt 3 eetl. slanke mayonaise 1 eetl. gesnipperde verse dille 2 eetl. citroensap zout 400 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 g pasta (penne) 1 citroen 3 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) 150 ml Griekse yoghurt 100 ml olijfolie extra vierge versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo asperges (dunne asperges waarvan je alleen de kop gebruikt is het handigst) 2 pakjes van 400 gram gerookte zalm Italiaanse penne verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g pasta (penne) 1 citroen 3 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) 150 ml Griekse yoghurt 100 ml olijfolie extra vierge versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo asperges (dunne asperges waarvan je alleen de kop gebruikt is het handigst) 2 pakjes van 400 gram gerookte zalm Italiaanse penne verse[...]
Bron: smulweb.nl