Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Er is eens een hype geweest Japans t-shirts vouwen. Ik doe het nog wel eens als ik in de winkel gauw een T-shirt netjes wil terugleggen. De truc eieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had heel wat Spaanse 'montaditos' en Hollandse hapjes gemaakt, alleen de huzarensalade ontbrak nog. Maar 'ik had het wel gehad', 'ik was er helemaal klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe kunnen 's avonds nog heerlijk buiten eten, dus we doen niet moeilijk met koken. Bij de Makro zag ik Spaanse worstjes van het Iberico varken en daar hoort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan de cavolo nero soep van Jamie van eergisteren was nog wat rauw gesneden kool over. Op de verpakking (AH) staat een leuk recept van deze palmkool met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag weer een heerlijk Frans retro recept. In afwachting van een terrasje van een Franse bistrot in het voorjaarszonnetje. Bedenk zelf de muziek erbij.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAchter de pakken couscous, polenta en du Puy linzen had zich stiekem een heel klein blikje doperwten verschanst. Ik koop nooit doperwten in blik. Dan doe ik ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept staat op Bijzonder Spaans. Geroosterde paprika's met ansjovis is hier in huis echt een zomerfavoriet. Aan de andere kant van de Pyreneeën heeft deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 el olijfolie met (knoflook-chilipeper) 1 el balsamicoazijn 4 eieren 200 g peultjes 4 Tasty Tom tomaten (elk in 6 parten) 2 el zwarte olijven[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe kookkunsten van de Italiaanse oma’s zijn enorm populair, kijk maar Jamie’s TV serie met het kookboek Italy en de Indiase blogger Andrakashari[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor de traditionele huzarensalade staat hier op het blog en het recept voor de Spaanse ensaladilla Rusa met tonijn staat hier . Nu is het tijd voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had aangeboden om bij onze laatste bijeenkomst voor de zomervakantie salades voor de lunch voor de deelnemers mee te brengen. Maar die wilde ik wel de avond[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoewel het een Zwitserse salade heet, is het een traditioneel Amerikaans recept. Ingrediënten: Sla Ham in blokjes of stukjes tomaat, klein gesneden 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl