Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 3 courgettes 1 ui 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 2 blikjes kervelroomsoep (Ã 400 ml) 1 pakje gerookte palingfilet (200 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 24 verse asperges Crème fraiche Zout 8 forelfilets foreleitjes kervel Bereidingswijze Voorbereiding: 20 min › Bereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr sint-jakobsschelpen (zonder schelp) 4 theelepels citroensap 4 eetlepels olijfolie 6 eetlepels crème fraîche 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g witte asperges 2 meiknolletjes in dunne plakken 1 el boter 1 tablet kippebouillon zout peper 2 el fijngehakte kervel 2 el fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKletskoppen van geitenkaas zijn een heerlijke verrassing bij deze salade. Ingrediënten voor 4 personen 200 gram harde Hollandse geitenkaas 2 el olijfolie[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlGisteren maakte ik tomaat-courgette soep... Wat heb je nodig? Voor 2 personen - 2 uien - 2 courgettes of één grote courgette - 4 tomaten - 1 à 2 kippenbouillon[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beDe zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 4 personen 200 gram harde Hollandse geitenkaas 2 el olijfolie ½ el witte wijnazijn 6 sprietjes bieslook kervel zout, peper zak gemengde[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEnige tijd geleden werd ik benaderd door Knack Weekend om een menu in te dienen voor de rubriek "Hoe maakt u het?". De keuze was all mine. Ofwel 3 dessertjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn het koelschap van de supermarkt vind je tegenwoordig een groot assortiment aan maaltijdsalades. Allerlei combinaties zijn verkrijgbaar. Als je alleen op de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 300 gram rosbief (vlees, aan een stuk), 2 theelepels Dijonmosterd, mespuntje knoflookpoeder, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nl4 st. kreeftenscharen (gekookt) 4 plakjes kreeft 4 st langoustinestaarten 8 st jacobsmossel 240 gr Mulfilet olijfolie naar smaak 1 el tomatenblokjes 2 el[...]
Bron: smulweb.nl