Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 6 eetlepels slaolie of andere olie*1 grote fijngesnipperde ui*1 teentje knoflook uit de knijper*100gr;rijst*1 kleine selderieknol*1-2 dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst olijfolie 1 liter kippenbouillon 500 ml melk 7 middelgrote aardappelen, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de vinaigrette 1 1/2 eetlepel rode wijnazijn 6 eetlepels olijfolie zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak 1 snufje[...]
Bron: allrecipes.nlTerechte opmerking van tafelgenoot, meer dan losjes geïnspireerd op de Keuringsdienst van Waarde , dat 'bospaddenstoelen' net zo'n onzinterm is als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen niçoise salade werd oorspronkelijk in Zuid-Frankrijk voor vissers die terugkeerden van zee gemaakt. Een smakelijke en gezonde salade, maar ook voedzaam en[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlDe vakantie is ruimschoots voor bij wat betekent dat het weer tijd is voor sport en dus soep op vrijdag. Voor de vakantie had ik al zin in bouillabaisse, maar[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comIn het weekend rond lunchtijd eten wij thuis graag een soepje. In de winter staat er standaard erwtensoep op het menu, er ligt altijd wel een voorraadje op ons[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 1 ciabatta (afbakbrood, 250 g) 1 pot witte bonen (330 g) 1 el verse rozemarijn (fijngesneden) 1 teen knoflook (geperst) 4 el olijfolie 1/2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 560 g tastytomtomaten (schaal à 280 g) ½ rode peper 3 tenen knoflook 4 ansjovisfilets 2 takjes rozemarijn 4 el olijfolie 1[...]
Bron: ah.nlIn het weekend rond lunchtijd eten wij thuis graag een soepje. In de winter staat er standaard erwtensoep op het menu, er ligt altijd wel een voorraadje op ons[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlDe mosterd in deze soep komt van een Zeeuwse mosterdmakerij, de Vospit. Deze maakt zeekraal-mosterd, mosterd met Peelander dubbel abdijbier en nog veel meer[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlI love my salads! Zodra het voorjaar serieuze vormen aanneemt, dan ga ik los. Met salades dus. Het aantrekkelijke van salades is dat je eindeloos kunt variëren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGister was het heerlijk weer. Het was zelfs warm te noemen. Meestal heb ik dan geen zin in zware kost en ook geen zin om lang in de keuken te staan. Het meest[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlOm 10.41 ging Maan in Leeuw vandaag. Dat wil zeggen dat je bij het ontbijt nog at als Maan in Kreeft, maar vanaf half elf ongeveer als Maan in Leeuw. Leeuw is[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl