Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gerookte makreelfilets 1 krop sla 250 gr trostomaatjes 125 gram witte bonen (potje) Voor de dressing: 2 el gehakte peterselie 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g kippenlevertjes 6 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 3 eetlepels droge witte wijn 2 ansjovisfilets ((uit blik)[...]
Bron: ah.nlEen lekkere aardappelsalade begint met een goede aardappel. Neem een vastkokende aardappel zoals een Ratte, Nicola, Charlotte en Roseval. Verder is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCeasar Salade met Mosselen Ceasar salade is op zich al lekker En je kunt er alle kanten mee op, door andere toevoegingen krijg je weer heel iets anders En met[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKlassieke Niçoise Ok, een open deur, maar een Klassieke Salade Niçoise moet je doen denken aan Nice, aan de de Côte d'Azur en de Provence. Aan de zon, de[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe klassieke Salade Niçoise heb ik deze keer met extra champignons en aardappels met ansjovis erop gepresenteerd. Gemarineerde champignons Ingrediënten: 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 8 personen 2 teentjes knoflook, 1/2 citroen, 1 potje kappertjes (60 gram, Royal Mail), 1/2 -3/4 blikje tonijnin olie( netto 200 gram), 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram ijsbergsla, 2 eieren, 2 of 3 trostomaten, blikje of potje haricots verts blikje tonijn, blikje ansjovisfilets, 250 gram krieltjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el pijnboompitten 2 handsinaasappels 2 kropjes little gem (sla) 3 el zongerijpte olijven taggia 15 gram basilicum 2 ansjovisfilets op[...]
Bron: smulweb.nl