Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
I ngrediënten voor 4 personen 200 g Castelluccio-linzen of vervang ze door Puy-linzen 50 g vetspek (lardo) 20 st gepofte kastanjes* stevig brood Tomatenpuree[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 6 el olijfolie, plus extra 1 ui, fijngesnipperd 3 tenen knoflook, 2 gehakt, 1 gekneusd 4 stengels bleekselderij, gesneden 1 grote aardappel, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe peultjes in deze salade blijven vrij hard, ze hebben ongeveer dezelfde bite als de radijsjes. Het zijn wel mooie kerstkleurtjes. Ingrediënten: 250 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel smakelijke lauwwarme linzensalade van Gordon Ramsey Ingrediënten: 400 gr Puy-linzen 2 liter hete groentebouillon 2 laurierblaadjes 4 courgettes,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel smakelijke lauwwarme linzensalade van Gordon Ramsey Ingrediënten: 400 gr Puy-linzen 2 liter hete groentebouillon 2 laurierblaadjes 4 courgettes,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAchter de pakken couscous, polenta en du Puy linzen had zich stiekem een heel klein blikje doperwten verschanst. Ik koop nooit doperwten in blik. Dan doe ik ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 el olijfolie 1 prei 1 rode peper 0,2 knolselderij 250 g winterpeen 300 gr du Puy linzen 2 groentebouillonblokjes 150 g gewassen spinazie 1 l[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere en lichte voorjaarsminestrone, zonder spek of Parmezaanse kaas, alleen groenten, water en olijfolie. Ingrediënten : 300 g verse doperwtjes of uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 el olijfolie met (knoflook-chilipeper) 1 el balsamicoazijn 4 eieren 200 g peultjes 4 Tasty Tom tomaten (elk in 6 parten) 2 el zwarte olijven[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl