Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
VOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen - 200 gr. bloem - 25 gr. margarine - 1 dl. melk - 1 ei - zout - olie Vulling: - 200 gr. kipfilet - 2 uien - 3 teentjes knoflook - 1 cm. djahe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 200 gr. bloem - 25 gr. margarine - 1 dl. melk - 1 ei - zout - olie Vulling: - 200 gr. kipfilet - 2 uien - 3 teentjes knoflook - 1 cm. djahe[...]
Bron: smulweb.nlHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten 230 g bloem (+ extra om te bestuiven) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 125 g koude boter 2 eieren 250 ml melk (+ 2 el extra) 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 250 g winterpeen 50 g boter 700 ml kippenbouillon (pot à 350 ml) 2 el bloem 300 ml kraanwater 1 ei 125 ml slagroom zet alles op[...]
Bron: ah.nlHet recept van deze pastei komt uit het boek Spatels & Stiletto's van Ravinder Bhogal. Het staat al een tijdje in mijn kast, ik blader er regelmatig in,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 25 boemboe vulling 1 el boter 1 tl trassie 1 ui, fijngesneden 1 el ketoembar ½ el djinten 1 tl peper 3 tl djahé ¼ tl sereh 5 tenen[...]
Bron: allrecipes.nl11/2 a 2 liter bouillon van kip; puree van het borstvlees; boter,bloem; 1 eierdooier; 1 dl room; zout Bereidingswijze De kippenbouillon op de gewone manier in[...]
Bron: smulweb.nl