Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 187 recepten
Ingrediënten Porties : 2 100 gr krieltjes 75 gr haricots verts (door de helft gesneden) 1 ei 200 gr kipfilet 100 gr eikenbladsla melange 1 tomaat 50 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 2 stengels citroengras, in stukjes 2 stukjes gemberwortel van 10 cm , fijngehakt 5 limoenblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Twee eetlepels zonnebloemolie * Twee fijngehakte teentjes knoflook * 1 pompoen van ongeveer een kilo * 1 liter groentebouillon (tabletten) *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo kip (bouten, borrelhapjes, o.i.d.), 1 pond zoutvlees, 2-4 verse rode pepers, 3-4 stengels sereh (citroengraswortel), 4 grote tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 25 Gr. Boter 2 grote uien in grove stukken 2 chilipepers Stuk gember in plakken 2 appels 4 winterwortels 2 tl Tika massala 2 1/2 liter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 kipfilets, circa 350 g in totaal 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1 grote wortel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr meirapen ( schoongeboend ) 1 friszoete appel ( bijv. Junami ) 1 zakje bosui ( 3 stuks , in schuine reepjes ) 1 bakje walnoten ( 60gr) 3[...]
Bron: smulweb.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 4 sjalotjes of 2 uien 1 rode peper 3-4 tenen knoflook 1 1/2 tl ketoembar (koriander) 1 tl djinten (Komijn) 1 tl sereh[...]
Bron: allrecipes.nl7,5 dl kippenbouillon 2 dl kokosroom 2 stengels sereh (citroengras) in stukjes 5 blaadjes djeroek poeroet (citroenblad) 2 cm verse gember,geschild en in[...]
Bron: smulweb.nl