Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 215 recepten
Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer, Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer, Carpaccio van zalm, rode pesto, prunella tomaat, Carpaccio van zalm en komkommer, Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer, Carpaccio van zalm met gestoomde groenten
voor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 400 ml water 200 gr langkorrelige witte rijst 500 gr dunne asperges, schoongemaakt en in stukken van 3 cm 1/2 grote komkommer,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel boter 1 ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 250 gr rundergehakt 175 gr tomatenpuree 1 liter tomatensap[...]
Bron: allrecipes.nl- 1,5 liter bouillon van rundvleesblokjes - 2 afgestreken EL gedroogde of 2 volle EL verse peterselie - 1 afgestreken EL Italiaanse kruiden - 8 kleine of 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlDeze week had ik trek in een zomerse salade. Vraag me niet hoe ik daarbij kwam want de weersomstandigheden gaven er niet bepaald aanleiding toe. Anyways, ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comvoor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel bloem 1/4 kop melk 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 1 ui, kleingesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 8 dl kippenbouillon, ontvet 550 g wortelen, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 800 gr. asperges * 1 tl. suiker * 50 gr. boter * 60 gr. bloem * 1,5 ltr. kippenbouillon * 100 gr. gerookte zalm in snippers * 1 eierdooier* 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 2 dikke of 4 dunne plakjes magere bacon, fijngesneden 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nl