Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
voor 4 personen 300 gr kabeljauwfilet 200 gr verse tonijn( of een andere vaste vis naar keuze) grote garnalen(als versiering) 1 ui 1 teentje look 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 blikje tonijn, uitgelekt 1/2 rode paprika, gehakt 1/2 ui, gehakt een flinke hand verse koriander, gehakt 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g nieuwe aardappels, geschrapt 350 g sperziebonen, gehalveerd 1 rode of gele paprika, zaad verwijderd en in dunne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 1 komkommer, geschild 8 tomaten, in blokjes gesneden 1 stengel selderij, in blokjes gesneden 1 groene paprika, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 eieren 1 blikje tonijn op olijfolie (185 g) 1/2 blik artisjokharten (a 400 g uitgelekt) 1 groene paprika (in repen) 2 (tros)tomaten (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram gare aardappels olijfolie 300 gram sperziebonen 2 eieren 1 teentje knoflook 3 eetlepels citroensap zout en peper 100 gram gemengde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram gare aardappels in kwarten olijfolie 300 gram sperziebonen 2 eieren 1 teentje knoflook 3 eetlepels citroensap zout en peper 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de vinaigrette 1 1/2 eetlepel rode wijnazijn 6 eetlepels olijfolie zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak 1 snufje[...]
Bron: allrecipes.nlSalade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 krop sla, 2 rode paprika′s, 2 gele paprika′s, 1 klein uitje, 4 tomaten, 75 gram olijven, 2 blikken tonijn (a 150 gram) voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: ( 1 á 2 personen) 4 tomaten 150 gram gekookte spercieboontjes 1/2 komkommer 1/2 paprika 1 ui 1 teentje knoflook 2 hardgekookte eieren 1 blikje[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlEen niçoise salade werd oorspronkelijk in Zuid-Frankrijk voor vissers die terugkeerden van zee gemaakt. Een smakelijke en gezonde salade, maar ook voedzaam en[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlVanmiddag een lekkere gezonde lunch klaargemaakt en opgegeten terwijl ik via de laptop een ruim 2 uur durende live Kerstkookworkshop van Rudolph van Veen[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDeepsea, een bekend visconserven merk, heeft sinds kort een MSC tonijn op de markt gebracht, nadat ze enige tijd geleden al wilde zalm met MSC keurmerk op de[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl