Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 sjalotten of uien 1 rode paprika 8 tenen knoflook (yep: acht!) 8 tomaten 1 l kippenbouillon 1 tl venkelzaad 1 tl komijnzaad ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De gemarineerde sjalotringen: 1 sjalot 1⁄2 dl sherryazijn (of rijstazijn) de guacamole: 2 rijpe avocado`s 1⁄2 limoen peper zout[...]
Bron: smulweb.nlNaast de Griekse salade waar ik laatst al over schreef, is ook deze vegetarische salade niçoise een van mijn favoriete maaltijdsalades. Het basisrecept is een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlTomaten Salade van Louise Deze heerlijke tomatensalade is heerlijk bij...ja waar niet bij. En je kunt ermee expirimenteren. ik heb er blokjes avocado en[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl“Oh, maar dat is helemaal geen simpele salade,” zei mijn schoonmoeder toen de schotel op tafel kwam. Maar dat had ik ook niet gezegd, alleen dat we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg kleine aardappelen, gekookt en gehalveerd 100 g gerookte spek reepjes, uitgebakken 2 e witte wijnazijn 2 sjalotten, fijn of rode ui 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg kleine aardappelen, gekookt en gehalveerd 100 g gerookte spek reepjes, uitgebakken 2 e witte wijnazijn 2 sjalotten, fijn of rode ui 1 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor de dressing: 100 g witte basterdsuiker, ½ dl witte wijnazijn, 3 sjalotten (75 g), 1 rode peper, 1 teentje knoflook, 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels balsamico-azijn 1 grote sjalot, fijn gesneden 1 eetlepel honing 5 eetlepels extra vergine olijfolie zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Olijfolie (eerste persing) balsamico azijn witte wijn azijn gemalen peper geknipte verse bieslook paar druppeltjes zoetstof[...]
Bron: allrecipes.nllekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet lijkt alsof het in de keuken van Johanna een paar maanden rustig geweest is. Op mijn blog wel, maar in de keuken zelf niet. Het koken, eten en drinken[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 st. grote rode paprika 1/2 st. rode peper 3 st. sjalotjes 2 tn. knoflook 10 st. olijven 1 st. tomaat (ontveld en zaadlijsten verwijderd) 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalotje 1 rode paprika 2 trostomaten ½ komkommer 100 g feta ½ dl witte wijnazijn 1½ dl olijfolie extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 blikjes artisjokhartjes 15 gr. fijngesnipperde sjalot 60 cc. olijfolie 30 cc. pompoenpitolie of andere notenolie 30 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g gemengde sla, waaronder frisee 3 el fijngesneden verse kruiden, bij voorkeur bieslook, dragon en peterselie 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlLaat het buiten maar vriezen, wij eten een dampende kom soep! Minestrone is een 'alles in één soep', met een overvloed aan groenten. Eenmaal alle ingrediënten[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be