Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 125 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 85 g rode Camarguerijst 150 ml droge witte wijn 400 ml groentebouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Een kleine lamsbout,3 a 4 teentje knoflook gehalveerd,wat rozemarijn en wat thym, zout peper 350cc tomatensap, scheutje rode wijn,2 thl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 eetlepels olijfolie 1 flinke ui 6 grote vleestomaten + 3 roma tomaten 1 zakje soepgroenten 3 gedroogde tomaten 2 eetlepels tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 grote uien, in dunne ringen gesneden 750 ml runderbouillon 100 ml rode wijn 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie 900 gr uien, gesnipperd 680 gr runderstoofvlees 2 theelepels zout zwarte peper naar smaak 2-3 groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g kleine nieuwe aardappelen, geschrapt 1 blik artisjokharten in pekel of water, circa 400 g, uitgelekt en gespoeld 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 3 el olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 uien, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gesneden 5 wortels, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlAls boerenkool ontkiemd of doorschiet, hebben ze van die schattige kleine zachte blaadjes. Wist je dat je deze heel goed rauw in een salade kan eten?! Ik was[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 1 kruimige aardappel 50 g boter 25 g bloem 1 schaal paddenstoelenseizoensmelange (150 g), in stukken 1 schaal oesterzwammen (150 g), in[...]
Bron: smulweb.nl