Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 sjalotten of uien 1 rode paprika 8 tenen knoflook (yep: acht!) 8 tomaten 1 l kippenbouillon 1 tl venkelzaad 1 tl komijnzaad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2[...]
Bron: ah.nlDeze salade Savoyarde maakte ik met Diots de Savoie worstjes en Abondance kaas uit de Savoie van de Lidl uit de Franse week. Een stevige salade werd het,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBehalve dat ik mezelf als lekkerbek en Bourgondiër beschouw (zonder vlees en vis dan wel), is het me toch vooral te doen om eerlijke en pure producten. Met af[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb in mijn lange leven (help, ik word binnenkort 50!) al heel vaak carpaccio gegeten: carpaccio van rund, van sint-jakobsvruchten, van zalm,... maar nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeer een lekkere lunchsalade met wat ik in huis had. Snel klaar. gezond, lekker en rotzooivrij. Meer moet het niet zijn. Voor 2 porties 1 venkel 1 mandarijn 2[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDit is een goed voorbeeld van een feestelijke salade voor je Paasbrunch! Het is heel snel klaar, zodat je alle tijd hebt voor familie en vrienden. De paté die[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 eetlepels balsamicoazijn ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nlMomenteel ligt er nog steeds een stuk rode kool in de koelkast. Die maken we vrijdag dus maar eens klaar. Ik heb er van de week ook nog deze salade mee[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comvoor 2 personen 1 camembert,2 eetl.olie,2 eetl.azijn,zout,peper,suiker,eetl.geh.kruiden,kl.venkel,100 gr.knolselderij,1 granny,slabladen,2 eetl.zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 grote vleestomaten, zaden verwijderd en in stukken gesneden 4 trostomaten, zaden verwijderd en in stukken gesneden 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 aubergine (325 g) 1 venkel (170 g), bijgesneden 2 courgettes van 170 g (bijv. 1 gele en 1 groene) ½ theel. zout 2 eetl. + 2[...]
Bron: allrecipes.nlHet kwam allemaal door een woord in een restaurantmenu. ‘Kersen-serrano-tapenade’. Het klonk zo mooi en intrigeerde me. Zoetig, zurig, zout…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl