Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Op een gegeven moment bereik je je eigen ritme in de keuken. Míjn ritme bestaat eruit dat ik, afgezien van de snert van mijn moeder , maar op één manier soep[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoep van rode bieten (het moest eigenlijk bietenpuree worden, maar tja; te veel water...) met verse zelfgemaakte ricotta klinkt héél goed. Wat overjarige munt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk wilde écht indruk maken, dus waagde ik me aan dit eigenlijk niet zo moeilijke recept voor granité van rode wijn. De wijn bevriest niet echt, maar verandert[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWe hebben genoeg rode biet (oftewel: krootjes ) in huis om een hele week gerechten met biet van te koken. Maar omdat ik niet zoveel zin heb om vandaag veel na[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe dressing is oké. De aardappel in plakken vind ik zelf een minder goed idee, want te groot. Mijn lief is dan weer wél gecharmeerd van de hompen aardappel.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe heilzame eigenschappen van pompoen passen perfect in dit seizoen en op de één of andere manier geeft de vrucht een warme wintergloed aan dit koude[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAfgelopen weekend maakten mijn moeder en ik haar beproefde tomatensoep, die zelfs nog lekkerder smaakt dan de tomatensoep uit blik van de Aldi, maar dan van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAls het vriest dat het kraakt en er een dik pak sneeuw ligt, eet je na een stevig partijtje schaatsen op de bevroren binnenwateren, niets beter dan een bak[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb voor het eerst OOIT zelf erwtensoep staan maken. Vol- gens hét recept van mijn moeder. Wijselijk heb ik uiteraard de grootste pan genomen hiervoor, die[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBeetje bewolkt dagje is het hier (juli!) en dan mag er best een soepje op tafel komen. Bovendien is soep de gewezen versnapering voor de derde opbouwdag na de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet cadeau voor mijn moeder dit jaar was een twintig pagina's tellend (zelfgemaakt) waardebonnenboekje. Met daarin ook een waardebon voor een door het lief en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVan mijn ouders kreeg ik een potje Deventer stadsmosterd en, ach wat attent, er zat een receptje bij. Voor mosterdsoep natuurlijk. En mosterdsoep, dát lust ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHele goede salade uit mijn jeugd: knapperige verse ijsbergsla met friszure (grof)geraspte appel, hardgekookte eieren (desgewenst de dooiers weglaten - aan de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de categorie 'snelle maaltijd, lekker veel' ontdek ik dit keer een vegetarische pastei met op Griekenland geïnspireerde vulling. De pastei is gemaakt van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comTerechte opmerking van tafelgenoot, meer dan losjes geïnspireerd op de Keuringsdienst van Waarde , dat 'bospaddenstoelen' net zo'n onzinterm is als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWarm zomerweer (na weken met regen), geen honger maar toch genoeg (maag)vulling nodig want anders vallen die wijntjes op het terras zo hard. Dat lijken mij de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBruschetta (€ 1,99 Xenos) is goed te gebruiken als lekker tomatenstrijksel cq. tapenade op een stukje brood. Bruschetta daarvoor weken in een beetje[...]
Bron: mangerie.blogspot.com