Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Ca. 300 gram rosbief (vlees, aan een stuk), 2 theelepels Dijonmosterd, mespuntje knoflookpoeder, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400gr;goedgeboende aardappelen:1 bouillonblokje of 1/2 tablet:4 eetlepels citroensap:1 kleine zeer fijngesnipperde of geraspte ui:3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg vastkokende aardappelen 15 g dille (bakje) 4 grote augurken 300 g Hollandse rauwkost (zak à 150 g) 125 g crème fraîche (bekertje) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g vastkokende aardappelen 150 g tuinerwten 1 winterpeen 1 stengel bleekselderij 4 el Amsterdamse augurken en uitjes (pot 580 g, Kesbeke)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g vastkokende aardappels zout 1 prei 10 cocktailaugurken (zuur) 1 grote appel 1 bekertje zure room (125 ml) 1 eetlepel mosterd 1 zakje[...]
Bron: ah.nlSalades zijn altijd lekker, als ik thuis ben is het onder de middag vaste prik, een salade met een geroosterd broodje. Meestal is het simpel, met dat wat er in[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEen gemiddelde Nederlander eet zo'n kilo aardappelen per week. En daar komt jaarlijks dan nog ongeveer 30 kilo aan patat en chips bij. Dit komt dus neer op 80[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 2 personen 250 - 350 gram Noorse zalmfilet; 1 tablet voor visbouillon; 300 - 400 gram broccoliroosjes; zout; 3 - 4 grote tomaten, ontveld; 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr vastkokende aardappels; 10 zoetzure augurkjes, in stukjes; 3 lente-uitjes, in reepjes; 100 ml mayonaise; 125 ml creme fraiche; 3 eetl[...]
Bron: smulweb.nl2.5 kg vastkokende aardappelen;10 eieren; 3 grote uien;klein potje zoet/zure augurken;2 bakjes vleessalade;250 ml. olijfonaise; tuinkruiden (mintblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 700 gr voorgekookte aardappelschijfjes * 3 eetl mayonaise * 125 ml crème fraîche * 3 eetl gehakte dille * zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nl