Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
De zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa de gezonde toer met mijn 1e Rio Mare recept , wilde ik voor mijn 2de de zuiderse toer opgaan. Ik twijfelde tussen 2 receptjes en maakte ze allebei. Het ene[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe zon laat het de laatste tijd al te vaak afweten, naar mijn zin. Ik vind al die regen maar niks. En ook de temperaturen zijn veel te laag naar mijn zin. Ach,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs ging ik op een zondagavond in Kortrijk een zomers terras opzoeken voor een gezellig dinertje met vrienden. Aangezien manlief toen ook al op dieet was,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen weekend was ik op wielerstage in Mojacar (Zuid-Spanje) en een dorpsgenote en marathonloopvriendin was ook mee. Aan tafel, genietend van het meer dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk! Er wordt mooi weer voorspeld! Met een beetje geluk kunnen we in 't weekend buiten eten. Dat goeie nieuws gaf mij zo'n boost dat ik meteen op zoek[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe lente is begonnen. Officieel dan toch. Alleen is ze volgens mij nog in haar winterslaap en moet ze dringend een wake-up call krijgen. Misschien kan dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTijdens mijn vakantie in Spanje proefde ik in B&B La Puerta del Sueno een heerlijke, huisgemaakte gazpacho. Ik was dan ook van plan om eerstdaags zelf een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen bbq is doorgaans met de nodige worsten, pensen en spek en de obligate sausjes een echte dikmaker. Daarom sluiten wij die graag af met een light dessertje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is zo'n dankbaar gerecht dat er al meerdere recepten van carpaccio van coquilles op deze blog te vinden zijn. Weinig werk, pure smaken, lekker,... Ach, er[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb altijd bij hoog en bij laag verkondigd dat ik geen tomatensoep of balletjes in tomatensaus of dergelijke zou bloggen. Daarvoor heb je andere sites à la[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb in mijn lange leven (help, ik word binnenkort 50!) al heel vaak carpaccio gegeten: carpaccio van rund, van sint-jakobsvruchten, van zalm,... maar nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp vrijdag ben ik al om 15u klaar met werken, waarna ik naar het grotenwarenhuis rijd om mijn boodschappen te doen voor een hele week. Nu is het precies alsof[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTerwijl jullie dit lezen, zit/lig ik met mijn luie kont in Spanje. Zo ergens halverwege tussen Barcelona en Valencia. In mijn favoriete B&B van onze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be