Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 97 recepten
Ingrediënten Porties : 6 285g toor dhal (gele linzen) 600ml water 1/4 theel kurkuma 1 zoete aardappel, geschild en in blokjes 2 eetl plantaardige olie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr gedroogde bruine linzen, een nacht geweekt en uitgelekt 2 plakjes doorregen spek, in stukjes 1 eetlepel extra virgin[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetl olijfolie 2 grote uien, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2 theel paprikapoeder 2 stengels bleekselderij 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 400 g bruine linzen 2 liter kippenbouillon 1 ui, in blokjes gesneden 4 eetlepels (60 ml) tomatenpuree 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 eetlepels extra vergine olijfolie 1 1/2 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst halve fles (375 ml) droge witte wijn 225 gram[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 5 middelgrote pastinaken - 2 el koolzaadolie (of olijfolie) - 125 g Le Puy-linzen - 1 laurierblad - ½ ui - paar peterseliesteeltjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 275 zachte geitenkaas - 1 citroen - 8 el extra vierge olijfolie - 1 tl gedroogde munt - 500 g Le Puy-linzen - 1 ui, doormidden gesneden - 3[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 300 gr linzen 1 teen knoflook scheutje olijfolie 2 kleine aardappels, geschild en in blokjes 1 wortel, gesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gram linzen - 250 gram mager gerookt spek (stukje) - 1 kleine pittige gerookte worst - 1 prei - 1 kleine winterwortel - 1 ui bestoken met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 3 1 eetlepel olijfolie 1 ui, dun gesneden 2 wortels, in plakjes gesneden 1 wortelpeterselie, in blokjes gesneden 1/2 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlOp deze mooie eerste paasdag wil ik weer eens aandacht besteden aan mijn blog. Een tijdje geleden maakte ik deze salade van geroosterde zoete aardappel met[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl