Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 3 st Handsinaasappels, schoongeboend 2 tl Mosterd 3 el Olijfolie extra vierge 300 gr Gemenge sla 3 el Kappertjes 1 st Rode ui, in ringen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 1 venkel in stukken 2 teentjes knoflook uit de knijper 2 blikken tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 32 gamba's (darmkanaal verwijderen ) 1 of 2 zakjes gemengde luxe sla van de supermarkt 8 perzikken vers of uit blik in lange reepjes[...]
Bron: smulweb.nlHet KNMI en RIVM hebben een hitteplan opgesteld in verband met de tropische temperaturen de komende dagen... en ik ook! Waan je in Zuid Frankrijk met deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlvoor 4 personen * 1 pakje filodeeg * olijfolie * 12 gamba′s * 150 g sugarsnaps * 1 teentje knoflook * verse peterselie * 100 gr gedroogde tomaten (op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Stevige salade (frisee) 3 grote garnalen p.p. 15 gr. Appel brunoise 15 gr gekonfijte stemgember brunoise 10 gr. Croutons 5 gr. Pijnboompitten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Gepelde gamba′s (25 stuks), veldsla of andere sla, paprika′s, wilde spinazie (iglo), stokbrood, knoflook, uitjes, peper en zout.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olijfolie 12 rauwe gamba′s 150 g sugarsnaps 1 teentje knoflook handvol verse peperselie 100 g half gedroogde tomaten in stukjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Krap 2 dl zoete witte wijn 1 eetl. citroensap 1 eetl. limoensap 1 theel. suiker of 1 eetl. gembersiroop 1 theel. chilipasta of 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlOp de valreep plaats ik nog wat eenvoudig te maken voorgerechten. Ik hou zelf erg van avocado en garnalen, dat vind je terug in een aantal recepten. Ook wil ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl