Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 148 recepten
Ingrediënten Porties : 6 30 gr boter 1 grote ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes 2 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 butternut squash pompoen, gehalveerd en ontzaad 2 grote uien, geschild en in vieren half bolletje knoflook 1.4L[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 zoete aardappels 1 grote ui, dungesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetl olijfolie 1 klontje boter 4 aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 avocado's, geschild, ontpit en in stukjes 1 eetlepel sjalotjes, fijngesneden 1 eetlepel extra virgin olijfolie 450 ml groente-[...]
Bron: allrecipes.nlMmm, als kind was dit één van de gerechten die ik wist te maken, en nog lekker was ook! Echter wijkt die versie wel iets van deze af... Daar zat minimaal één[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750 gram[...]
Bron: smulweb.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlVoor wie durft 20 teentjes knoflook,voor beginnende knoflooketers is 10 tenen knoflook wel genoeg 50 g margerine * 1 dl olijfolie * 1 liter bouillon(van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nl